Zal ik je ooit terugzien?

Charlotte wil het roer omgooien, beginnende met het zoeken naar een nieuwe baan. Dat Brussel haar niet de job zal opleveren, maar wel andere leuke en mindere leuke avonturen had ze niet voorzien. Het zet wel tot nadenken, zet wat in gang of sluit dingen juist af.
Nick is in Brussel voor heel andere redenen, zijn hoofd staat niet op modus oplettendheid, maar toch is hij alert en helpt hij een vrouw in nood. Een vrouw met zo een mooie blik en ogen die hem onverwachts betoverden…
Dat moment blijft hen beide achtervolgen, maar ze weten verder niets van elkaar en is zoeken dan wel haalbaar?
“Zal ik je ooit terugzien?” is een mooie feelgood met diepere lagen rond individu en levenskeuzes.
Liefde of connectie is meer dan een uiterlijk, het gaat over aanvoelen, connectie, diepgang, vertrouwen, vrijheid en begrip. En dit alles is op verschillende relaties in het verhaal & leven van toepassing. De relatie met ouders, familie, vrienden, collega’s, dieren,…
Dat maakte dit verhaal uniek en niet een standaard feelgood.De auteur creëert regelmatig een zijspoor met iets onverwachts, wat je leeslust alleen maar bevorderd en nieuwsgierigheid opwekt.
De afwisseling van beide personages door gans het verhaal geven een goede tot duidelijke inkijk in hun gedachten en handelen.
Olivia Demarie schrijft dit verhaal met gevoel, ze weet op de juiste momenten klemtonen te zetten van ernst, humor, drama en romantiek. Ze laat het leven zoals het is zien met zijn mooie en mindere mooie kantjes. Ze durf met de personages de emoties in te gaan, de lezer hierdoor te triggeren, alsook alles mooi uit te werken, zodat het verhaal compleet en in balans is.
“Zal ik je ooit terugzien?”, weet me meermaals te raken, te betoveren en in ware liefde te doen geloven.

4,5 ster

@missp_her_books_read