Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

zielsverwant

Malia is een ondernemende vrouw van begin 30. Samen met haar vriendinnen heeft ze een reclame/marketing bureau opgericht. Eén van die klanten wil haar steeds elke week persoonlijk spreken, toch heeft ze haar twijfels rond zijn beweegredenen. En dat voelt ze goed aan , want Palmer is gefascineerd door haar, ze haalt het slechtste in hem naar boven, door steeds haar het vuur aan de schenen te leggen. Maar dat vuur kan dat overslaan naar elkaar toe, dat het vonken geeft, passie en wie weet de ware liefde?
Heel mooi was dat beide personages op een leeftijd zijn gekomen dat hun omgeving gesetteld is, dat hun familie verwachtingen heeft voor hun en de druk hier rond fameus opdrijven. Maar een hart kan je niet dwingen en dromen en wensen zijn niet altijd realistisch of haalbaar. En dat was in zielsverwant zo mooi gebracht. Hoe beide personages vechten met zichzelf en de dingen die ze zichzelf opleggen en voor ogen houden. Zo erg soms dat ze vergeten wat er voor hun neus afspeelt en het mogelijk wegglipt.
Centraal stond ook heel erg en mooi de familie en vriendschaps banden. Het spiegelde hun leven en bepaalde hún beweegredenen en verwachtingen.
Jennifer Probst schrijft over het algemeen steamy romance verhalen, maar in zielsverwant legde ze de nadruk eerder op het emotionele en hun roots van de hoofdpersonages. Ik werd hierdoor aangenaam verrast, alsook enorm mee in het verhaal getrokken.
Een new adult met een oprecht mooi verhaallijn en personages.

4 sterren

@missp_her_books_read

Reageer op deze recensie

Meer recensies van missp_her_books_read

Gesponsord

Ben Koenig stond zes jaar geleden aan het hoofd van de elite Special Operations Group van de US Marshals. Samen met zijn team jaagde hij op slechteriken en wist hij iedereen te vinden. Totdat Koenig op een dag zelf spoorloos verdween.

Privédetective Myron Bolitar en de beroemde basketbalcoach Greg Downing hadden een verleden als zeer persoonlijke rivalen en later als zakenpartners. Myron heeft zijn dood verwerkt – tot twee agenten zijn kantoor binnenlopen en eisen dat hij ze vertelt waar Downing is.

Anna 'Schone slaapster' Ogilvy stak vier jaar geleden zonder duidelijk motief haar twee beste vrienden dood. Ze verkeert sinds die fatale nacht in diepe slaap. Dr. Benedict Prince is forensisch psycholoog en de laatste hoop van het OM om de zaak-Anna O. op te lossen.

Blix leidde het onderzoek naar de vermissing van de jonge moeder Elisabeth Eie. Tot zijn eigen dochter om het leven kwam en hij werd gearresteerd voor het wreken van haar dood. Hij is inmiddels vrij en degene die Eie heeft vermoord heeft hém nu gevonden.

Privédetective Julia Stark krijgt bezoek van Per Günter Mott, eigenaar van een succesvol familiebedrijf. De ochtend na een grote vergadering op zijn landgoed heeft hij in zijn telefoon een foto gevonden van een bebloede, vastgebonden man, met een zak over zijn hoofd.

Thrillerliefhebber Nicky Hunter correspondeert al jaren met de befaamde schrijver Sebastian Trapp, wiens eerste vrouw en zoon twintig jaar eerder spoorloos zijn verdwenen. Hij vraagt Nicky zijn biografie te schrijven, maar waarom wil hij nu opeens wel praten over zijn verleden?

King schrijft over het lot, sterfelijkheid en geluk. In zijn korte verhalen buigt hij de realiteit naar zijn hand en creëert hij een werkelijkheid waar alles kan gebeuren. Elk van deze verhalen kent spanning, vreugde en mysterie – elk verhaal voelt iconisch.

De Zweedse minister van Justitie wordt bedreigd en tegelijkertijd wordt er een stapel menselijke botten gevonden in de metro van Stockholm. Wat gebeurt er in de tunnels diep onder Stockholm? En wie zit er achter de minister aan?

Puck gaat undercover bij een realityprogramma om onderzoek te doen naar de geruchten over manipulatie van kandidaten. Dit seizoen moet het programma spraakmakender worden dan ooit – maar ten koste van wat?

Privédetectives Barbara en haar dochter Kim krijgen een opdracht van een bekende Nederlander, die wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Wie loopt straks het meeste gevaar, hun cliënt, Barbara of ... Kim?