Zweer het me
Arianna en haar broer Mason zijn een tweeling, ze hebben veel gemeen, alsook een gezamenlijke vriendengroep. Buiten haar vriendin weet niemand dat ze al jaren een crush heeft op de beste vriend van Mason. Chase, vriend, teamgenoot in het football team en toch ook wel wat waakhond rond Ari. Maar dat wil ze juist niet, ze wil meer, ze wil zijn hart en liefde. Even denkt ze dat hij zwicht, maar toch blijft het duidelijk van zijn kant bij die ene keer.
Ze gaat verder met haar leven, hoe moeilijk dit ook is. Gelukkig is daar onverwacht iemand die haar begrijpt, aanvoelt en haar door deze periode helpt. Noah, de quarterback van het footballteam, een kerel met geduld, talenten, zorgzaamheid en een gouden hart. Zal Ari hem kunnen toelaten of krijgt Chase nu toch plots interesse in haar voor meer?
Eerst en vooral wil ik meegeven: lees niet de korte inhoud!!!! Deze heeft me eigenlijk zo op het foute been gezet en zorgde in het begin voor verwarringen en niet in het verhaal komen.
Je leert eerst wat de entourage kennen van Ari, het studentenleven, hun achtergronden en vrienden. Het is best een lange aanloop, maar is/zal toch bepalend zijn voor dit verhaal en de volgende. Hierdoor duurde het even voor je echt diep wordt ondergedompeld in het verhaal. Maar eens je dat bent, ola, dan wil je niet stoppen en is uitlezen een “moet” geworden.
Een verhaal dat jong volwassenen laat ontplooien, zoeken naar zichzelf en de liefde. Liefde die zo mooi en puur wordt neergezet. Je geraakt zelf zo ontroerd, verwonderd en verliefd met wat je leest!
Een verhaal ook van contrasten, rugzakjes, eenvoud en vechten voor.
Meagan Brandy weet dit met een zeer hedendaagse benadering passend te laten matchen met haar personages en hun leefwereld. Hierdoor klopt alles, voel je die drang, die groei en liefde van het student zijn. Ze laat het verhaal vooral openbloeien, ontwikkelen en soms onverwacht exploderen met kleine of grote verrassingen.
Het is vooral vanuit Ari geschreven, af en toe krijg je een kant van iemand anders mee, wat zorgde voor een andere blik en gevoel.
Dit verhaal heeft me in het begin doen fronsen, geleidelijk aan doen glimlachen, ogen doen fonkelen en tegen het einde doen zuchten, slikken en een traantje wegpinken, maar vooral mijn hart sneller doen laten kloppen en over doen lopen, van liefde voor Ari & Noah.
4,5 ster
@missp_her_books_read