Vlotte spannende thriller met humor!
Sarah Harman is Amerikaanse en woont in Londen.Ze begon haar carriere als tv correspondent en broadcastjournalist.Doordat Sarah het bestaan van haar zoon geheim hield omdat ze bang was haar baan aan jongere collega's te verliezen kreeg ze een burnout.
Door haar werk als journalist raakte ze geintrigreerd door onderwerpen over vermiste kinderen.
Zo ontstond het idee om het boek te schrijven met als titel "Alle moeders haten mij".
Ze heeft met haar debuut de Cavendish prize for fiction gewonnen.
Oorspronkelijke titel:"All the other mothers hate me"
Vertaling:Ingrid Zweedijk
"Alle moeders haten mij"
Voormalig zangeres van een girlband Florence Grimes heeft een heel belankrijk doel in haar leven en dat is haar zoontje Dylan.
Wanneer tijdens een schooluitje een klasgenootje spoorloos verdwenen is word Dylan als eerste verdachte aangewezen.
Florece onderneemt meteen actie en doet alles om Dylan buiten schot te houden.
Samen met haar nieuwe vriendin Jenny gaat ze op onderzoek uit.Het word een spannende chaotisch avontuur met hier en daar leuke humor tussendoor!
Sarah Harman heeft een luchtige moderne schrijfstijl en door de korte hoofdstukken is het heel prettig om te lezen.
Een aanrader!Dit boek laat zien dat ouders soms echt "door het vuur"gaan,alles op alles zetten voor hun kinderen.
4 Sterren van mij!
Ze heeft met haar debuut de Cavendish prize for fiction gewonnen.
Oorspronkelijke titel:"All the other mothers hate me"
Vertaling:Ingrid Zweedijk
"Alle moeders haten mij"
Florece onderneemt meteen actie en doet alles om Dylan buiten schot te houden.
4 Sterren van mij!