Perfecte prooi
Het eerste boek was heel erg goed, maar dit deel doet er zeker niet voor onder!
In het Schotse Edinburgh worden in korte tijd enkele moorden gepleegd. Er zit weinig schot in de zaken.
Er wordt ontdekt dat de moorden via het “darkweb” besproken worden. Welk beroep heeft het volgende doelwit. Luc besluit contact te zoeken met een specialist op IT gebied en komt uit bij de beste van de beste. Alleen is deze persoon ook de hoofdpersoon in het onderzoek van de verloofde van Ava, de collega van Luc. De verloofde is niet te spreken iver de bemoeienis van Luc, en laat dit op ongepaste wijze merken. Lukt het Luc en Ava om de moordenaar te vinden en hoe is hun zaak verweven met het onderzoek van de verloofde van Ava.
Dit boek heeft een verrassend einde. Ik kijk nu al uit naar het derde boek.!!!!!