Kerst in een klein dorpje
Deel drie van de Dream Harbor-serie. Weer een heerlijk feelgood boek voor tussendoor. Deze keer helemaal in het thema van kerst! Dit deel gaat over Kira en Bennett. Kira is nieuw in het dorpje Dream Harbor en heeft onbewust een kerstboombedrijf overgenomen, maar ze heeft een hekel aan kerst. Haar komst in het dorpje wordt in deel 2 al aangekondigd, leuk detail! En ook Bennett zie je al eerder in de andere boeken voorbij komen als de broer van Jeanie. Bennett is een goedzak en valt als een blok voor Kira. Maar zal de grumpy Kira ontdooien voor de charmes van Bennett?
Dit boek onderscheidt zich wel van de andere delen, zo is er een playlist toegevoegd. Ik hou van die details, vooral als het zo heerlijk aansluit bij het boek zelf. Maar ook aan het eind van het boek lees je ‘leesclubvragen’.
Ik vond het weer een heerlijke cosy read. Ook was dit mijn eerste kerstboek wat ik las ooit. Hij heeft me niet omver geblazen maar wel vermaakt, hij beviel weer beter dan het tweede deel maar het eerste deel blijft toch favoriet hoor. Nu wachten tot 12-3-25 voor deel 4; Het strawberry patch pannenkoekenhuis.