Gruwelijk beeldende moorden

16 mrt 2026

Review ✨

Jager in de nacht - Chris Carter
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wat een gruwelijk verhaal! Robert Hunter en zijn partner Carlos Garcia worden weer aan het werk gezet. Er worden vrouwen vermoord op gruwelijke, vrouw onterende wijzen. Carter weet zo beeldend te schrijven dat je er gewoon bang van wordt. Ik had gewoon kippenvel over mijn hele lichaam en heb meerdere keren hardop gereageerd. ‘Ah bah’ 🤢 en ‘nee joh’ 😨De eerste moord is meteen al zo bizar dat het je op het puntje van je stoel doet zitten. De continue spanning maakt dat je maar door wil blijven lezen. Heerlijk ook die korte hoofdstukken die daar zo bij helpen. Telkens denk je: nog eentje dan. En voor dat je het weet heb je het boek uit. Het is heerlijk om mee te denken wie de moordenaar kan zijn. En bij deze had ik het echt totaal niet verwacht door een flinke plottwist in het verhaal. In dit deel leer je Robert en Carlos niet perse op een dieper level kennen. Iets wat ik helemaal niet vervelend vond om miste. De focus ligt echt op de moorden en het onderzoek zelf. Hierdoor bleef ik juist gefocust en geboeid. De teksten die Carter gebruikt in zijn verhaal gaan onder je huid zitten.

‘Je bent vergeten onder je bed te kijken.’
Ik krijg daar kippenvel van hoor!!

Met vol enthousiasme kan ik niet wachten om aan het volgende deel te beginnen.

#roberthunter #chriscarter #jagerindenacht @chriscarterbooksofficial

Meer recensies van Moon.leest