Wat is de waarheid?

Moon.leest Moon.leest
21 mrt 2026

Dit was het eerste boek dat ik lees van deze schrijfster. Ondertussen staan er nog twee boeken van haar op mijn wishlist. Ik heb me erg vermaakt tijdens het lezen van dit boek. De spanning was tijdens het gehele boek wel merkbaar maar niet super aanwezig. Het is vooral een verhaal wat echt nieuwsgierig maakt naar wat er zich vroeger af heeft gespeeld. Zo krijg je steeds meer vragen waarvan je op het eind de antwoorden krijgt. Je werkt langzaam toe naar de waarheid. Het plot op het eind heeft mij verrast. Het boek bestaat uit meerdere POV’s. Namelijk die van Beth, Michael, Nicole die broers en zussen van elkaar zijn. En dat van moeder Laura. Ik vond dat zeker een meerwaarde hebben omdat alle kinderen zo van elkaar verschillen en weer hun eigen verhaal meedragen.

Wanneer moeder Laura komt te overlijden komen de van elkaar vervreemde broers en zussen bij elkaar. Wanneer ze de spullen van hun ouders uitzoeken stuiten ze op een aantal videobanden. Wanneer ze er een willen kijken om wat herinneringen op te halen blijkt er toch flink duister geheim van hun ouders naar boven te komen. Laten ze het verleden achter zich of brengen ze dit duistere familie geheim aan het licht?

Meer recensies van Moon.leest