Advertentie
    Natasha Hebban Team

Het verhaal begint met een proloog en die is direct intrigerend, want hij roept gelijk vragen op. De belangrijkste vraag is: wie is de ik-figuur? Hoewel deze ik-figuur meerdere keren terugkomt in het verhaal, blijft hij tot het einde mysterieus. Zijn delen van het verhaal roepen juist steeds meer vragen op, terwijl Kate probeert alles te ontrafelen. De rest van het verhaal wordt verteld vanuit haar perspectief. Langzaam maar zeker komt ze bij de ontknoping van het verhaal.

Kate bijt zich vanaf het begin vast in de verklaringen van de jongens. Ze lijken allemaal woord voor woord hetzelfde verhaal te vertellen. Maar in Dit is ons verhaal is niets wat het lijkt en Kate wordt steeds dieper het mysterie ingezogen. Ze is een echte doorzetter. Zelfs op de momenten dat het gevaarlijk voor haar wordt, laat ze zich niet zomaar uit het veld slaan. Uiteindelijk vindt ze een onverwachte bondgenoot die net als zij het mysterie wil ontrafelen. Misschien is het voor diegene nóg belangrijker dat de waarheid boven tafel komt…

Met Dit is ons verhaal zet Ashley Elston een echte pageturner neer. Eenmaal opengeslagen heb je het binnen een mum van tijd uit.

Reacties op: Een echte pageturner

39
Dit is ons verhaal - Ashley Elston
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners