Advertentie
    Natasha Hebban Team

2,5 ster

De 31-jarige Cali en haar ex Jamie zijn na twaalf jaar uit elkaar. Al maanden is ze kapot van verdriet, maar na aandringen van haar collega Adam besluit ze zich aan te melden op een datingapp. Iedereen die ooit van Tinder heeft gehoord, weet dat de app bekend staat als bootycall, maar de naïeve Cali heeft die boot blijkbaar gemist. Voordat ze de mannen goed en wel kent, spreekt ze met hen af. Van het één komt het ander en zo duikt ze overal bovenop. Totdat ze haar hart verliest aan de charmante, Italiaanse Mario Milli. Of moet ze toch gaan voor de charmante legerofficier? En wat wil haar ex van haar?

''Waarom was liefde goed op zoveel verschillende manieren, maar zo verkeerd op andere manieren? Waarom kon een hart, als het eenmaal bedrogen was, niet gewoon het knipperlicht naar de andere kant aanzetten en een nieuwe weg inslaan zonder pijn?''

Tijdens Cali’s zoektocht naar de liefde, leer je ook de mensen om haar heen kennen. Haar collega Adam is een op seks beluste homo die Cali steeds een slet noemt. Maar ze vinden elkaar wel aardig. Ik begrijp vriendschappen waarin je elkaar onvriendelijke bijnamen geeft nooit zo goed. Daarnaast heeft Cali Annie, haar beste vriendin, die verwarrende signalen afgeeft. De ene keer wil ze dat Cali zo snel mogelijk met een man afspreekt en de andere keer moet Cali oppassen met wat ze doet. Bovendien zou Annie elke Tindermatch doen, dus ze lijkt ook seksueel gefrustreerd in haar huwelijk met Rob. Alsof dat nog niet ingewikkeld genoeg is, springt het verhaal ook van de hak op de tak. Ieder hoofdstuk is een nieuwe tijdsprong die net niet helemaal natuurlijk verwerkt is.

Mr. Swipe Right brengt je een warrig liefdesleven, no strings attached-seks en personages met weinig diepgang. Desondanks weet Nicola May tot het einde te bewaren voor wie Cali uiteindelijk kiest en dat maakte dat ik dit boek toch met een glimlach dichtsloeg.

Reacties op: Weinig diepgang

27
Mr. swipe right - Nicola May
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners