Onverwachts anders en met veel moeite doorgeworsteld
Hoe het verhaal is, kun je uitaard lezen in de beschrijving. Echter had er wel een waarschuwing bij mogen staan wat wel bij deel 3 te lezen is mbt o.a. het Stockholm syndroom.
Ik was al enigszins op mijn hoede na de recensie van Tessa die halverwege het boek was gestopt. Ik moet zeggen dat ik ook regelmatig kotsmisselijk werd en er ook de brui aan wilde geven. Pas na 2/3 gelezen te hebben werd het beter en werd ik nieuwsgierig naar de rest. Ook gezien de andere recensies. Toch kan ik dit deel niet meer dan 2 sterren geven. Die 2e ster is vanwege het laatste stuk van het boek. Ik heb deel 2 en deel 3 inmiddels ook gelezen en daar ben ik veel meer over te spreken en ik kan niet wachten op deel 4 en de delen daarna. In ieder geval hoort dit eerste deel absoluut tot de dark adult, wees dus gewaarschuwd!