Het kwam traag op gang voor mij, maar daarna!!

Nathalie.leest 07 oktober 2025
Everdying ervaarde ik als een duister, donker boek. Het is een apart verhaal, goed bedacht en uniek. Het was niet helemaal het boek dat ik op dit moment nodig had. Dat is misschien ook de reden dat ik pas echt in het boek opging wanneer Kahlen terug in de echte wereld terecht kwam. In het begin geraakte ik niet echt in het verhaal en las ik eerder diagonaal. Maar dan ineens had het boek me te pakken. Er komt toch nog een vleugje romantiek en hoop in waardoor het anders aanvoelde.
Op het einde van het boek is er een serieuze cliffhanger waardoor ik nu op mijn honger zit. Voor mij is het boek precies maar net begonnen, dus ik kijk heel erg uit naar het vervolg. Ik wil meer te weten komen.

De cover spreekt enorm aan. Spijtig genoeg heb ik geen kleuren op mijn kobo, want die zijn echt prachtig zoals je ziet op de tweede foto. De donkere kleuren, de vleugels,... Prachtig!

Ik mocht dit boek vooruit lezen van Hamley Books.

Meer recensies van Nathalie.leest

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Een ontroerende en betoverende roman over familie, herinneringen en hoop, waarin het verleden van Libanon wordt verweven met de zoektocht van twee Canadese zussen naar hun roots. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Na de mysterieuze dood van haar beroemde moeder ontvangt Mackenzie brieven die duistere geheimen onthullen achter haar moeders succes. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.