Dromen!

Nathalie.leest 02 september 2025
Een droom van een boek! 'Isabelles vlucht' is een prachtig verhaal van Ellen Rink dat gaat over de tweeling Guus en Isabelle die in hun volwassen leven struggelen met de trauma's uit hun jeugd. Totdat Guus een grote geldprijs wint. Dit geeft hem de kans om naar Canada te gaan en zijn droom werkelijkheid te laten worden. Isabelle die in een toxic relatie zit en daarbovenop een stressvol beroep uitoefent, grijpt haar kans en gaat met hem mee. Vanaf dan vinden ze een nieuwe thuis op een ranch in Silverlake.

Wat als je vastzit en je kan je leven helemaal omgooien. Hoe zalig zou dat zijn? Isabelles' gevoelens in het begin van het boek kwamen heel hard binnen bij mij. Ik had echt zo te doen met haar. Misschien ook omdat het met mijn emoties niet altijd zo goed gesteld was/is Maar hoe sterk is ze uit haar situatie gekomen. Wat een droomleven heeft ze in de plaats gekregen.
Ellen heeft het verhaal sterk neergezet. Je krijgt echt een beeld van de situaties en ook van de prachtige natuur die in het boek wordt beschreven. Geen enkele moment raak je verveeld. Een heel vlot verhaal.
@ellenrink ik ben heel nieuwsgierig hoe je de serie gaat verderzetten!

Dit boek mocht ik ontvangen van uitgeverij fontein. Bedankt hiervoor!
Ik heb uiteindelijk voor een combinatie gekozen tussen lezen en luisteren. Op Kobo plus is het audioboek te vinden. Altijd handig als je geen kans hebt om te lezen. De vertelstem is heel aangenaam.

Meer recensies van Nathalie.leest