Heerlijk!

Nathalie.leest 05 augustus 2025
Daphne probeert het te maken als schrijfster, maar ze weet hoe moeilijk dit is. Daarom geeft ze zich uit als man bijgevolg dat ze de roem krijgt waarvan iedere auteur droomt. De opzet van het boek, vind ik best wel interessant en goed gevonden. Net zoals Daphne iemand kunnen inhuren om op het podium te vertoeven terwijl de auteur zich enkel met het schrijven hoeft bezig te houden. Alsook de ongelijkheid die in vraag wordt gesteld.

Grappig, avontuurlijk, romantisch. Deze woorden beschrijven dit boek het beste. Niet een typische roman, maar zalige interacties tussen Daphne en Chris. De personages waren voor mij heel echt. In sommige andere verhalen zijn er echte clichés. Hier had ik het gevoel dat ik te maken had met echte mensen en echte situaties. Vooral de conversaties tussen de hoofdpersonages vond ik prachtig en lief.
Zou het huis van Daphne echt bestaan, zou ik dit zeker willen bezoeken. In mijn hoofd zag het er prachtig uit en de natuur waarin ze woonde magisch.

Na mijn vorige read had ik een beetje schrik dat het volgende boek nooit zou kunnen tippen, maar het was een heerlijk boek.
Met dank aan VBK uitgevers voor het boek.

Meer recensies van Nathalie.leest