Verrassende wending
De illustraties, kleuren op de cover en sprayed edges spraken me onmiddellijk aan. Dan hoef ik zelfs de korte inhoud niet te lezen om het boek te lezen. Prachtig gewoon!
Dit eerste deel van de serie van 'Crimson moth' heeft de enemies-to-lover vibes. Rune is een heks met een dubbelleven: overdag speelt ze een rol binnen de society en 's nachts is ze de Bloedrode nachtvlinder die bekend staat om het redden van andere heksen.
Gideon daarentegen is heksenjagers en hij is op zoek naar de nachtvlinder. Hij zet alles op alles om deze 'onbekende' heks op te jagen, maar groeit ondertussen ook dichter naar Rune toe.
In het begin kon ik moeilijk in het verhaal komen. Het was misschien ook niet de moment voor een romantasyboek. Maar de luisterversie heeft me erdoor geholpen en ik kon op de duur niet wachten tot mijn volgende rit met de fiets of auto. Dat zijn mijn momentjes om van luisterboeken te genieten. En dat heb ik van dit boek. De oplopende romantische spanningen tussen Gideon en Rune waren mijn favoriete momenten in het verhaal. Dit maakte het boek voor mij steeds interessanter.
Ik ben heel nieuwsgierig naar het tweede deel!
Ik ben heel nieuwsgierig naar het tweede deel!