Een heerlijke romantische roadtrip, die veel te snel voorbij was

Nicky Rook 18 mei 2025
Oeps, opeens was het boek al weer uit. Ik dacht aangezien ik mee doe in de online leesclub/ boekbespreking over Nathalie haar tweede boek, mag ik wel eens een start maken met haar eerste boek. De kinderen waren vanmiddag heerlijk achter het huis aan het spelen, dus ik dacht dan kan ik wel een begin maken in Reisgenoten.

Ik scande de qr code voor in het boek en werd met die fijne playlist en onder het genot van de muziek ben ik gestart met het boek en werd ik meegenomen in het verhaal over Hazel en Friso, die door een klein onhandigheidje van Hazel elkaar ontmoeten voor de security naar Amerika. Door de vliegangst van Friso komen ze ook nog eens naast elkaar te zitten in het vliegtuig. Tijdens de vlucht leren ze elkaar al heel goed kennen en balen ze ervan wanneer ze in San Francisco beiden hun eigen kant op moeten. Uiteindelijk neemt Friso Hazel mee op roadtrip langs de mooie natuurparken die daar zijn. Ze hebben samen een fijne vakantie, tot ze weer beiden in Nederland zijn. Met de één in Utrecht en de ander in Amsterdam kunnen ze elkaar eigenlijk in Nederland ook niet loslaten.

Verder zal ik niet teveel vertellen over deze fijne, soms spicy, feelgood! Ik ben ook heel benieuwd naar Lotgenoten, maar ik denk dat ook die zo uit is.

Meer recensies van Nicky Rook