Tof tussendoortje!
Kleuterjuf Maartje heeft de leiding over het jaarlijkse kerst diner op school. Met haar collega's maakt ze er een fijne tijd van, echter haar collega Benjamin lijkt niet mee te willen werken.
Ze pakt vervolgens haar koffers om de kerstvakantie gezellig door te brengen bij haar beste vriendin Pleun en om bij te komen van de afgelopen tijd.
Dan duikt Benjamin op in hetzelfde dorp.....
Ik las dit toffe #tussendoortje weer met veel plezier. Ik ontving dit e-book als Vaste Verhalenfabriek Recensent in ruil voor een eerlijke mening van @verhalenfabriek en @juul_deverhalenfabriek, waarvoor wederom weer veel dank!
De kerst is weer onderweg dus het kost mij doorgaans weinig moeite om in de kerststemming te komen en dit boek heeft hier zeker bij geholpen.
Het boek loopt over van liefde, vriendschap en gezelligheid, ik waande mij op de gezellige kerstmarkt in het dorp tijdens het lezen van dit verhaal.
Dit is het kerst debuut van auteur Simoné en is wat mij betreft erg goed gelukt.
Het verhaal leest lekker vlot, een echt #tussendoortje wat je in een paar uurtjes uitleest, zalig!
Niets op aan te merken, hopelijk volgen er keer kerst verhalen van Simoné in de toekomst.
Dan duikt Benjamin op in hetzelfde dorp.....