Dark Academy, mafia , revers harem...
4,5
Sky snapt er niets van als haar moeder ineens zegt dat ze gaat trouwen met Diamon Blackthorne, de baas van de lerse Maffia.
Ineens is haar "simpele" leventje voorbij. En moet ze naar het elitaire Brook Hallow academy .
Op de eerste dag probeert ze haar weg te vinden en loopt ze tegen die onwijs sexy man aan. Hij wil haar wel rondleiden en meer. Aan het einde van de dag krijgt ze een appje van haar moeder met de foto van haar stiefbroer, op die manier kan ze hem vinden. Alleen hoefde ze hem al niet meer te zoeken.
Dylan, Calton, Maverick en Phoenix zorgen dat het op de academy een hel voor haar is.
Alleen kennen ze haar niet, ze laat zich niet klein krijgen. Wat ze ook doen, ze loopt met rechte rug door de gangen.
Maar dan...
Dan gaat het te ver...
Thoughts:
Alleen al door het verhaal met zo'n proloog te starten kan het niet anders dat je door wilt lezen. En Iegt het de lat met verwachtingen voor de rest van het verhaal hoog. Maar kan het die verwachtingen waarmaken?
Het is een fijne slowburn, al lijkt in de eerste twee hoofdstukken niet zo. Maar daarna moet je geduld hebben. Langzaam Iees je dan dat eerst in hun gedachtes en daarna in hun gedrag de onderlinge verhoudingen verandert. Het is zeker geen typische enemy's to lovers
Je moet zeker niet verwachten dat het een echte enemy's to lovers is. De spanning van de lust gevoelen spat al snel van het papier.
Tijdens het lezen van het verhaal lees je tussen de regels van het verhaal dat er in Sky's verleden meer dingen zijn gebeurd die we (nog) niet weten. Dat maken sommige gedachtes van haar wat verwarrend, maar ik vermoed wel dat we daar in de loop van de volgende boeken meer over te weten komen.
Het is de auteurs zeker gelukt om bij de groep van 4 mannen, ieder een duidelijk sterk eigen karakter te geven. Ze hebben allemaal hun eigen eigenschappen die ze onderscheid van de ander, en doen ze zeker ook niet voor elkaar onder.
Ook al heet het boek Dylan toch lees je het verhaal niet alleen vanuit zijn kant. Sky en de andere mannen hebben ook hun eigen hoofdstukken, ik had wel verwacht dat er meer vanuit Dylan verteld zou worden , of dat we wat meer vanuit zijn gedachten zouden lezen. Want ook al is hij de leider (Alfa) dat komt in dit boek nog niet heel sterk naar voren.
Dan natuurlijk nog even over de spice scenes, wat man sommige zijn echt spicy. Ook de gedachtes die zowel, Sky als de boys hebben zorgen ervoor dat de temperatuur ineens flink kan stijgen.
Het boek lijkt een beetje op een pepertje waarbij de gedachte eraan je de pittigheid al voelt (de eerste hoofdstukken), dan neem je een hap en denk je van nou dat valt eigenlijk wel mee... maar dan komt het....
Het is een boek/serie waarin vele tropes zoals dark academy, mafia, reverse harem, stepbrother romance
voorbij komen. dat samen met goed uitgewerkte personages en verhaallijn vele lezers dit een leuke serie zullen vinden. En zullen vele lezers zich al snel na het openen verliezen in het verhaal en ik gok al snel een favoriet bookboyfriend gekozen hebben.
Als de laatste baldzijde is omgeslagen kom je er achter dat er eigenlijk twee cliffhangers in dit boek zitten.
De proloog is namelijk de proloog van de serie, en niet van dit eerste deel.
Met dit boek Dylan, het eerste deel van The boys of Brook Hallow Academy serie is het verhaal nog maar net begonnen.
Ik kan dan ook niet wachten te lezen hoe het verder gaat met Sky en haar mannen
Maar dan...
Dan gaat het te ver...
Thoughts:
De proloog is namelijk de proloog van de serie, en niet van dit eerste deel.
Ik kan dan ook niet wachten te lezen hoe het verder gaat met Sky en haar mannen