Losgeslagen vanaf de eerste bladzijde

paars_lees_vlindertje 16 augustus 2025
Wat als je als mensenhater naar de mensen dimensie wordt verbannen omdat je een heerlijk sappig dochtertje van een fae hebt opgegeten.
En of dat nog niet erggenoeg is, kon je terecht op een druk bevolkt plein , naakt in een mensenlichaam!

Dit overkomt Drolgar.
Natuurlijk wil hij gelijk terug.
Maar daarvoor moet hij eerst uitzoeken of dat lukt en hoe dat dan moet.
Ondertussen probeert hij vooral niet op te vallen door zich aan te passen.
Maar dat gaat niet zonder slag of knots. Drolgar beseft al snel dat zijn lev3n in deze dimensie vol verrassingen spannende gebeurtenissen en onlogische momenten zit. En belandt hij in allerlei situaties, waardoor hij ook bij de verkeerde mensen opvalt. En begint de tijd te tikken.
Niet alleen de tijd tikt snel. Ook gaat ineens zijn trollenhart sneller tikken .... voor een mensenvrouw!

Hoe moet dit ooit goedkomen?

Thoughts
Een boek vol humor, hilarische/genante momenten, dreiging en liefde.

Dat samen met een vlotte schrijfstijl heeft Elke Emmermann een verhaal op papier
is voor young adult. Maar toen kwamen er een paar blz. en toen kon die gedachte niet meer, Toch denk ik (op enkele scene's na) dat je jeugdige lezers die niet van lezen houden, met dit verhaal een fijne leestijd zullen hebben.

Ik wil Elke Emmermann heel erg bedanken dat ik mee mocht doen met deze blogtour. Ik heb met veel plezier je boek gelezen.

Om te eindigen nog even deze qoute:
Goedemiddag meneer, kunt u me vertellen wat er aan de hand is? vroeg hij.
Wat moest naar jullie miserabele, zielige dimensie. .

Meer recensies van paars_lees_vlindertje