Meer dan 4,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Bijzonder mooi en hartverscheurend

Paula van Mourik 11 december 2019
Een bijzonder mooi en hartverscheurend verhaal is Een leven lang. Direct vanaf het begin word je in het verhaal meegezogen en leef je mee met het wel en wee van Brianna.

Een leven lang is het vervolg op Een leven geleden. Aan te raden is om dit laatste boek eerst te lezen voordat je aan een Leven lang begint., omdat er met enige regelmaat naar verwezen wordt.

Het verhaal is vlot geschreven en van begin tot het eind boeiend.

Jerrad Hoff is er ruimschoots in geslaagd om op subtiele wijze de gevoelens van Brianna op de lezer over te brengen.

Wat mij niet vaak overkomt is nu wel gebeurd: ik heb het niet droog kunnen houden bij het einde. En als je dat als auteur voor elkaar weet te krijgen, als je de gevoelige snaar van je lezers weet te raken, dan ben je als auteur geslaagd.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Paula van Mourik

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.