Een waardige afronding van de trilogie

Pederebooksandtravel 18 augustus 2025
Warm & koud is het derde en laatste deel in de Westwell-trilogie van Lena Kiefer. Het verhaal volgt Helena en Jess, die na alle tegenslagen eindelijk samen geluk lijken te vinden. Maar juist dan slaat het noodlot opnieuw toe: Jess wordt hard geraakt en Helena moet zich vastbijten in het gevaarlijke mysterie rondom de dood van Valerie en Adam. De sfeer is vol verboden liefde, intriges en geheimen. Ik werd al geraakt door de cliffhanger waarmee deel twee eindigde, mijn verwachtingen voor dit derde en laatste deel waren dus hooggespannen. Warm & koud voldoet volledig aan mijn verwachtingen en vormt een sterk en meeslepend einde van de trilogie. Het wisselende perspectief tussen Jess en Helena verdiept de emotionele betrokkenheid en maakt dat je als lezer intens met beide hoofdpersonages meeleeft. De karakterontwikkeling van Helena en Jess wordt mooi weergegeven en hun groei en worstelingen maken hen geloofwaardig en houden je geboeid tot de laatste pagina. Alles bij elkaar is Warm & koud een bevredigend slot. Het boek weet romantiek, spanning en persoonlijke groei te combineren op een manier die zowel meeslepend als ontroerend is. Voor liefhebbers van romantische spanning met een vleugje drama is dit een absolute aanrader, en een waardige afronding van een trilogie die mij heeft weten te raken.

Meer recensies van Pederebooksandtravel