Sterk debuut.
Het Hoge Noorden - Ulf Kvensler
Wat een ontzettend goed debuut is deze thriller van scenario schrijver Kvensler. Hij schreef o.a. de Netflix-serie "The Restaurant".
Deze thriller begint met drie vrienden die hun jaarlijkse tocht door de bergen willen gaan maken als Milena (één van de drie vrienden) vraagt of haar nieuwe vriend Jacob ook mee mag. Na wat aarzelen stemmen de andere twee vrienden (Anna en Henrik) in en met z'n viertjes gaan ze op pad.
Door middel van af te wisselen tussen de verhoren van Anna wordt het duidelijk wat er nu precies is gebeurd, want zij is de enige die terug komt van de tocht door de bergen.
Of zit het toch anders in elkaar??
Lees dit boek! Het is bijster origineel, het is op een bepaalde manier spannend en het boek leest gewoon als een trein. Ik kon het moeilijk wegleggen.
Vier sterren.
Of zit het toch anders in elkaar??
Vier sterren.