Emotie, humor en herkenning: dit boek wil je lezen

Pink_Novelle 27 september 2025
Toen ik Niet meer dan een nacht van Catherine Walsh oppakte, had ik geen grote verwachtingen. Wat ik vond, overtrof alles: het gaf me een goed gevoel, bracht me aan het lachen én hield me soms zelfs in tranen.

Het verhaal volgt Sarah, een jonge vrouw die worstelt met keuzes in haar persoonlijke leven, haar relaties en haar carrière. Terwijl ze worstelt met dagelijkse uitdagingen, ontmoet ze mensen die haar aan het denken zetten, laat ze oude patronen los en ontdekt ze nieuwe mogelijkheden. Walsh schetst Sarah’s wereld zo authentiek dat je je als lezer volledig kunt inleven in haar emoties en gedachten.

Wat dit boek voor mij zo bijzonder maakt, is de balans tussen emotie en humor. Er zijn ontroerende momenten die je raken tot diep in je hart, maar ook lichtvoetige scènes die je laten glimlachen en de warmte van vriendschap en liefde voelbaar maken. Het boek gaat over persoonlijke groei, het vinden van je eigen pad en het leren omgaan met onverwachte gebeurtenissen die je leven op zijn kop kunnen zetten.

Het is precies de soort feelgood-boek waar je naar op zoek bent als je een verhaal wilt dat je zowel emotioneel raakt als vermaakt. Sarah’s reis is herkenbaar, inspirerend en hartverwarmend.

Benieuwd naar meer boekreviews en leesinspiratie? Volg mij op TikTok en Instagram @Pink_Novelle voor nog meer bookish content!

Meer recensies van Pink_Novelle

In Middeleeuws Groningen draagt een jonge vrouw een groot geheim met zich mee... Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.