Niets gezien: mijn eerste kennismaking met Shanna De Jong en wát een verrassing!

Pink_Novelle 27 september 2025
Niets gezien was mijn eerste kennismaking met Shanna De Jong en wat ben ik blij dat ik dit boek heb gelezen. Het verhaal volgt Caro, een jonge vrouw die wordt geconfronteerd met een mysterie dat haar wereld volledig op zijn kop zet. Terwijl ze probeert te achterhalen wat er echt is gebeurd, raakt ze verstrikt in een web van geheimen en leugens, waarbij niets en niemand lijkt te zijn wat het lijkt.

Wat dit boek voor mij zo meeslepend maakte, zijn de plottwists. Net wanneer je denkt dat je alles doorhebt, gooit De Jong er een nieuwe wending in die je volledig op het verkeerde been zet. Het houdt je constant alert en nieuwsgierig, en je voelt Caro’s spanning en frustratie op elk moment. Tegelijkertijd leef je mee met haar persoonlijke zoektocht: wie is ze zelf, welke keuzes moet ze maken en hoe vindt ze haar eigen waarheid te midden van chaos en onzekerheid?

Shanna De Jong levert met dit debuut een sterke thriller af, vol emotie, spanning en verrassingen. Ik kijk ernaar uit om nog meer boeken van haar te lezen, want dit smaakt absoluut naar meer.

Benieuwd naar meer boekreviews en leesinspiratie? Volg mij op TikTok en Instagram @Pink_Novelle voor nog meer bookish content!

Meer recensies van Pink_Novelle

In Middeleeuws Groningen draagt een jonge vrouw een groot geheim met zich mee... Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.