obsessed <3

Playlistbyluna 23 juli 2025
Het voelt alsof dit boek mijn hele wezen heeft opgeslokt; ik ben geobsedeerd. Vanaf het moment dat het bezorgd werd en ik het eindelijk in handen had, tot nu, terwijl ik in bed lig en het net uit heb, schrijf ik snel mijn gedachten op voordat ik ze morgenochtend vergeten ben.

Heb ik al gezegd dat ik hier enorm van genoten heb? Je hebt dat waarschijnlijk al uit mijn eerste zin gehaald, maar ik zeg het voor de zekerheid nog een keer: ik vond het geweldig.

Voordat ik ga slapen, wil ik nog een paar dingen opschrijven zodat ik ze niet vergeet.

De schrijfstijl is een van mijn favoriete dingen aan dit boek. De manier waarop alles beschreven wordt, en het feit dat het niet uitmaakte in welke tijdsperiode of waar het zich afspeelde, zorgde ervoor dat ik er helemaal in opging.

De personages waren geweldig! Ik zou er eindeloos over kunnen doorgaan, maar ik houd het kort. Ik hou ervan hoe ze allemaal hun eigen kenmerken hebben en hoe die steeds terugkomen. Bijvoorbeeld, Sabines liefde voor mooie dingen komt steeds weer terug. Dat zou normaal moeten zijn, maar dat geldt voor alle personages, zelfs in de kleinste details. Wat ik probeer te zeggen is dat ik hou van hoe doordacht alles is en hoe 'af' het allemaal aanvoelt...

Menselijkheid

Ik vond het echt interessant om te zien hoe vampiers hier beschreven werden. Ik ben een beetje gefascineerd door het feit dat Schwab ervoor koos om de 'menselijke' kant op te gaan, als je begrijpt wat ik bedoel.

Al met al ben ik echt geobsedeerd door dit boek en daarom geef ik het 5/5 sterren!

Meer recensies van Playlistbyluna