pittig, emotioneel, en zwaar
3,75
Toen ik dit boek oppakte, wist ik dat het een pittige zou worden. Daarmee bedoel ik niet dat het vervelend was om te lezen of iets dergelijks. Nee, ik bedoel dat het emotioneel zwaar zou zijn, zo erg dat ik af en toe even pauze moest nemen om alles te verwerken. Begrijp me niet verkeerd: ik heb er echt van genoten om dit te lezen. Maar voordat je erin duikt, kijk alsjeblieft eerst even naar de contentwaarschuwingen.
Ik vond de dynamiek tussen Mickey en Arlo erg leuk. Ik zie niet veel mensen praten over het feit dat ze soms echt grappig waren. Het is natuurlijk een gecompliceerde situatie, maar het is interessant om te zien hoe ze er ieder op hun eigen manier mee omgaan. Hoewel ze zo verschillend zijn, lijken ze toch op elkaar in hoe ze allebei het gevoel hebben dat ze falen (op een bepaalde manier).
Deze roman zet je ook aan het denken over de ethische kant van alles en laat je beseffen dat niet alles zo zwart-wit is als het lijkt.
Al met al heb ik hier echt van genoten, en ik zou het zeker aanraden aan iedereen die van karaktergedreven verhalen houdt vooral als je fan bent van Blue Sisters of Fleabag.