Zeer spannend YA-debuut!
Het boek gaat over Chloe, zij worstelt in haar eerste jaar aan de universiteit, tot ze kennismaakt met Clara, een knappe, populaire influencer.
De twee meiden worden hecht, en Chloe verhuist zelfs naar Clara’s landgoed, waar Clara helemaal alleen woont.
Stap voor stap raakt Chloe verstrikt in Clara’s luxe en uitbundige wereld.
Steeds vaker hoort ze geruchten over haar nieuwe vriendin en na een verdwijning van haar oude huisgenoot op een feest kan ze haar ogen niet langer sluiten.
Clara wilt meiden helpen en nodigt ze uit om samen met Chloe bij hun in Deneside Manor, het landgoed van Clara te komen wonen. Deze meiden en volgers van Clara worden de Goldens genoemd, vernoemd naar Clara’s uitbundige liefde voor gouden sieraden en make-up.
Als haar studievriendin haar probeert te behoeden van het manipulerende gedrag van Clara wilt Chloe daar eerst niets over horen maar komt ze er toch stukje bij beetje achter dat er vele dingen niet in de haak zijn.
De Goldens is een zeer spannend YA-debuut die je moeilijk weg kan leggen. Naarmate het verhaal vordert raak je er steeds meer ingezogen en wil je gewoon weten hoe het afloopt met Chloe, Clara en de Goldens.
Zal het Chloe lukken om aan Clara’s invloed te ontsnappen of is het al te laat?
Het allerlaatste stukje zet je ook aan het denken… komt er misschien nog wel een deel 2?
Ik vond het in ieder geval erg goed!
HarperCollins Holland, hartelijk bedankt voor het opsturen van dit recensie exemplaar!
Stap voor stap raakt Chloe verstrikt in Clara’s luxe en uitbundige wereld.
Zal het Chloe lukken om aan Clara’s invloed te ontsnappen of is het al te laat?
Ik vond het in ieder geval erg goed!