Heerlijke small town/cowboy romance mét spice!
In dit deel van de Gold Rush Ranch serie volg je dierenarts Mira en Stefan Dalca, de eigenaar van één ‘rivaliserende’ ranch.
Wanneer er een veulen geboren word op de Gold Rush Ranch die dringend hulp nodig heeft d.m.v. een pleegmerrie is Stefan haar laatste hoop.
Als tegenprestatie heeft Mira ingestemd om 3 x met Stefan op nepdate te gaan, en we weten allemaal hoe dat gaat aflopen…!
Stefan blijkt toch totaal niet het karakter te hebben als dat Mira dacht en wil hem graag beter leren kennen. Op hun weg naar vriendschap (en wellicht meer ) komen ze natuurlijk de nodige hobbels tegen, vooral op familiar gebied.
Benieuwd hoe dit afloopt? En zin in een leuke small-town/cowboy romance mét spice?
Lees dan zeker dit deel van de Gold Rush Ranch serie, ik heb er van genoten!
April Books, hartelijk dank voor het opsturen van het recensie e-book!
Lees dan zeker dit deel van de Gold Rush Ranch serie, ik heb er van genoten!
April Books, hartelijk dank voor het opsturen van het recensie e-book!