Vermakelijke romance!
Ik was enthousiast over deze serie en na het eerste deel zat ik er helemaal in! Deze soccer romance in college setting is echt geweldig om te lezen! Ik ben zelf niet zo’n van voetbalfan maar houd wel van sport romance dus wilde het graag proberen, het voetballen komt maar kort aan bod en vond ik niet storend.
In het tweede deel van de Hall Beck University serie volg je het verhaal van Paula Castillo, zij is vastbesloten haar leven weer op de rails te krijgen nu haar relatie met Henry, de sportieve held van Hall Beck, voorbij is. Maar het lot brengt hen onverwacht opnieuw samen.
Paula studeert journalistiek en moet haar profielwerkstuk maken over Henry om de punten te halen om voor haar opleiding te slagen. Gaandeweg komt de spanning tussen Paula en Henry op gang en kom je te weten waarom hun relatie in eerste instantie gestrand was.
De mooie uitgave van dit boek wil ik zeker ook even benoemen: de vormgeving aan de voorkant geeft de belangrijkste onderdelen weer en dit komt terug op de leuke sprayed edges, net als bij het eerste deel.
In dit boek komen veel leuke tropes samen:
Forced proximity, one bed en second change.
En voor deel drie (Lessons in falling) hoeven we ook niet lang meer te wachten, deze komt 7 oktober al uit! Ik kijk daar in ieder geval ook weer heel erg naar uit.
Uitgeverij de Fontein, super bedankt voor het opsturen van dit boek!
In dit boek komen veel leuke tropes samen:
Forced proximity, one bed en second change.
Uitgeverij de Fontein, super bedankt voor het opsturen van dit boek!