Heerlijk weer!

Priscilla 27 juni 2025
Carley Fortune heeft mij met elk van haar boeken tot nu toe weten te raken. Ook al lees ik tegenwoordig eigenlijk niet zo veel romance meer.

En Carley heeft mij ook nu weer volledig weten mee te nemen in het verhaal. ‘One Golden Summer’ is mij dus absoluut goed bevallen. Wat een heerlijk boek!

Het is beeldend geschreven, met veel oog voor detail, waardoor je het gevoel hebt dat je echt zelf in Barry’s Bay bent. De zon, het water, de cottage aan het meer… je ziet het helemaal voor je.

Wat ik heel fijn vond, is dat de personages ook weer goed waren uitgewerkt. Alice en Charlie voelden realistisch aan, hun emoties kwamen goed over en ik leefde echt met hen mee.

Het was ook leuk om weer bij Charlie terug te zijn, hij blijft een fijn personage.

Het verhaal heeft me van begin tot eind geboeid. De zomerse sfeer, de zoektocht naar jezelf. Het was allemaal precies goed.

Alles was wat mij betreft perfect in balans.

En natuurlijk is er ook weer genoeg om bij weg te dromen en te zwijmelen!

Conclusie
‘One Golden Summer’ is zo’n boek waar je je helemaal in verliest, waar je verliefd op wordt en waar je stiekem nog geen afscheid van wil nemen.

Ik heb weer enorm genoten van Carley’s schrijfstijl en de voelbare emoties en romantiek.

Carley Fortune heeft het wat mij betreft weer waargemaakt!

Meer recensies van Priscilla