Winter op Kreta

Priscilla1987 Priscilla1987
13 mrt 2022

Winter op Kreta.
Geschreven door Eva de Wit.

-- Alles zit tegen voor Barbara. Er komen vervalsingen op de markt van haar kledinglijn, waardoor er plots veel bestellingen uit het buitenland worden geannuleerd. Wanneer ze besluit eerder aan haar vakantie naar Curaçao te beginnen dan gepland vanwege het gedoe, ziet ze daar haar Norbert met een andere vrouw. En tot overmaat van ramp ontdekt ze dat het Norbert zelf is die achter de vervalsingen zit. De roddelpers zit er al snel bovenop.
Barbara besluit incognito naar Kreta te gaan voor een periode van rust, totdat alles is uitgezocht.
In Heraklion ontmoet ze Andres, die in het binnenland een grote olijfgaard heeft. Andres nodigt haar uit om mee te gaan naar zijn dorp en het echte Griekse leven te proeven: de olijfoogst, die half december begint. Op de olijfgaard ontmoet Barbara de jonge Sanne, die ook is gevlucht voor een moeilijke relatie. De twee bouwen een band op en strijden samen voor hun toekomst,maar dat wordt ze niet makkelijk gemaakt. --

Wat een fijne vlotte schrijfstijl heeft Eva.
Fijne lengte van de hoofdstukken ook.
Leuke personages die je ook goed leert kennen.

Het feelgood gehalte mocht wat meer aanwezig zijn van mij in het begin van het boek, nu kwam dat meer richting het einde van het boek.

Dit was het eerste boek dat ik van haar las, maar dit was een hele leuke kennismaking.
Ik geef het boek ⭐⭐⭐⭐

Meer recensies van Priscilla1987