Advertentie

June en haar man Robbert leven in luxe, maar ze rouwen om hun verloren dochtertje Imke en zijn compleet vervreemd van elkaar. Dan duikt Lexi terug op in Junes leven. Deze vrouw met wie ze tijdens haar studententijd een passionele romance beleefde, laat oude gevoelens weer oplaaien en doet June helemaal opfleuren. Maar kan ze haar nieuwe minnares wel vertrouwen? Lexi stelt June voor aan psychologe Kathleen Verlinden, die mee op zoek gaat naar wat er met Imke is gebeurd. Alleen blijken de geheimen die Kathleen zelf koestert, minstens zo groot en dreigen ze allemaal uit te komen.

Telkens weer weet deze schrijfster te verrassen. In dit deel van de serie over de psychologe Kathleen Verlinden wordt tot op de laatste bladzijde om elkaar heen gedraaid. Telkens weer op het verkeerde been gezet op het moment dat je denkt te weten hoe de vork in de steel zit
In dit deel zitten een aantal seksscènes die absoluut niet uit dit verhaal weg te denken zijn omdat ze erin horen. Met een diepe zucht dichtgeslagen. Gelukkig ligt het volgende deel klaar om meteen te gaan lezen!

Reacties op: Feme fatale

162
Femme fatale - Anja Feliers
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 20,00
E-book prijsvergelijker