Een heerlijke cosy crime.
Wat een heerlijke cosy crime is 'Blinde obsessie'.
Vanaf het begin ging ik meteen helemaal op in het verhaal en kon ik het dan ook moeilijk wegleggen.
Het leuke aan het verhaal vond ik de flashbacks naar vroeger en de cursief geschreven hoofdstukken die vanuit de dader komen. De overige hoofdstukken zijn vanuit Emma geschreven.
Blinde obsessie is zo geschreven dat je niet weet wie de 'dader' is en zet je aan het denken. Het is van het begin tot het eind echt mega spannend.
Emma heeft een B&B in het mooie Italie en heeft zich opgegeven voor een datingprogramma.
Hier hoopt ze de liefde van haar leven te leren ontmoeten. Nu het eenmaal zover is en de opname's van het programma ook daadwerkelijk gaan starten begint ze een beetje spijt van haar keuze hiervoor te krijgen.
Tijdens de opnames gebeuren er dan ook een aantal vreemde dingen. Emma heeft totaal geen idee waar dit vandaan komt, maar ze doet haar best om erachter te komen.
Is het iemand uit de omgeving? Iemand van de crew, of misschien wel een deelnemen.
Je leest het allemaal in 'Blinde Obsessie' (om het voor jullie als lezers ook net zo spannend te houden!)
Maaike Bosch heeft een heerlijke en fijne schrijfstijl waardoor je als lezer direct geboeid wordt en niet meer wilt stoppen met lezen. Wat een spannende cosy crime!
Zelf zat ik hierdoor een beetje in mijn detective rol haha, ook zat ik een aantal keren op het verkeerde spoor.
Hou je van B&B vol liefde? Dan is dit zeker een aanrader, maar dan wel de cosy crime variant ervan.
Dankjewel @uitgeverij_hartklopper en @maaikeboschauteur voor het recensie-exemplaar en dat ik mee mocht doen aan de blogtour.