Wat een super novelle is dit, een hele spannende psychologische thriller!

ReadingwithJoyce ReadingwithJoyce
19 mrt 2025

Het rustige dorpje Soest wordt verstoord door een lugubere vondst van een afgehakte hand die op een wel heel speciale wijze gepresenteerd wordt.
Deze vondst zal helaas niet het enige zijn wat de komende dagen gaat gebeuren en gevonden gaat worden in het dorpje.
Rechercheur Jamie wordt op deze zaak gezet en probeert er dan ook alles aan te doen om te achterhalen wie de dader en wie het slachtoffer is, en of het wel om 1 slachtoffer gaat.

Het verhaal speelt zich af in het heden en verleden. Doordat het ook nog geschreven is vanuit meerdere perspectieven krijg je als lezer een volledig beeld van de gebeurtenissen die zich afspelen in ‘Grenzeloos’ en legt het alle puzzelstukjes op zijn plek.
Nooit gedacht dat een thriller van 73 pagina’s me zo kon boeien en vol met zoveel spanning zat waardoor ik het boek dan ook in 1 ruk heb uitgelezen.
Heerlijk geschreven Jeany! Dankjewel dat ik mee mocht doen aan de blogtour.

Om niet teveel spoilers te geven waardoor de spanning er misschien vanaf gaat raad ik je aan om het verhaal te lezen om meer te weten te komen over de lugubere vondst en wie de dader is.

Ik raad ‘Grenzeloos’ zeker aan als je van psychologische thrillers houdt!
Ook is het perfect geschikt als je een spannend tussendoortje wilt lezen.

Dankjewel @auteur.jeany en @uitgeverij_hartklopper voor het recensie-exemplaar.

Meer recensies van ReadingwithJoyce