Heerlijke roman die je in 1 keer uitleest.
Nina, ik heb ontzettend genoten van dit heerlijke verhaal.
Door de fijne en vlotte schrijfstijl leest 'Splinters' erg makkelijk en snel weg, ik heb het boek dan ook in 1 avond uitgelezen.
Het verhaal wordt geschreven vanuit Fleur en Mees. Doordat de hoofdstukken afwisselend via deze 2 personages geschreven zijn leer je ze een stuk beter kennen en ook hoe ze zich voelen of wat ze denken.
Fleur maakt het uit met Jasper, verlaat de stad en gooit haar leventje daar helemaal om en gaat bij haar oma in het dorp wonen.
En wat is oma Mies toch een leuke, lieve en directe vrouw. Heerlijk!!
In het dorp leert ze de knappe meubelmaker Mees kennen en het duurt dan ook niet lang of de vonk slaat over tussen deze 2.
De spice in het boek wordt goed opgebouwd en is niet al te veel aanwezig.
Fleur ziet er door haar jeugd een beetje tegenop om in het dorp te blijven en gaat dan ook alleen maar voor tijdelijk bij haar oma wonen totdat ze haar leventje weer op orde heeft.
Blijft het tijdelijk of zal ze toch van gedachten veranderen door de knappe meubelmaker Mees?
Je leest het allemaal verder in 'Splinters'.
Hou je van een leuke roman die niet al te lang is en waar een flinke dosis humor in verwerkt is?
Dan is dit boek zeker een aanrader voor jou!
Bedankt @ninawinter.auteur voor het recensie-exemplaar en dat ik mee mocht doen aan deze leuke blogtour!
En wat is oma Mies toch een leuke, lieve en directe vrouw. Heerlijk!!
De spice in het boek wordt goed opgebouwd en is niet al te veel aanwezig.
Je leest het allemaal verder in 'Splinters'.
Dan is dit boek zeker een aanrader voor jou!