Heerlijke cosy feelgood novelle
‘Tijd om te pieken’ is een heerlijke cosy feelgood novelle.
Door de fijne schrijfstijl van Kim leer je niet alleen het hoofdpersonage Pien heel goed kennen, maar kun je je ook heerlijk inleven in het verhaal. Het lijkt bijna alsof je zelf aanwezig bent in het heerlijke knusse dorpje.
Pien gaat in het boshuisje wonen wat van haar tante is geweest nadat ze eindelijk bij haar ex-partner is weggegaan. Hier leert ze niet alleen de knappe klusjesman Joost kennen, maar ook een nieuwe vriendin, Willemijn en haar hondje.
Hun heerlijke verhalen lees je verder in ‘Tijd om te pieken’.
Het leuke in het verhaal is het einde, hier zit namelijk nog een extra hoofdstuk in ‘verstopt’.
Wat was dit leuk om te ontdekken en lezen. Ook vond ik het persoonlijk erg leuk om de creatieve hobby terug te lezen, zelf hou ik er namelijk ook erg van om creatief bezig te zijn.
‘Tijd om te pieken’ is het debuut van Kim.
Als je op deze manier een verhaal schrijft waardoor je alleen maar door wilt blijven lezen, dan kom maar op met heel veel nieuwe verhalen! Heb er nu al zin in.
Hou je van heerlijke feelgoods? Dan is dit zeker een aanrader voor je!
Dankjewel dat ik mee mocht doen aan de blogtour en voor het recensie-exemplaar @schrijvenmetkim
Hun heerlijke verhalen lees je verder in ‘Tijd om te pieken’.
‘Tijd om te pieken’ is het debuut van Kim.
Hou je van heerlijke feelgoods? Dan is dit zeker een aanrader voor je!