Een mooi en informatief boek!
De schrijvers geven goede achtergrondinformatie over de botten in ons lijf. Ze doen dit vanuit vele optieken, wat het tot een waardevol boek maakt!
Zowel vanuit de osteopathie, fysiek gezien, maar ook meer bewust/ spiritueel, dat elk bot ergens voor staat. Problemen met een bot kunnen een richtingaanwijzer geven, waar er 'werk aan de winkel' is...
Dit aspect spreekt mij enorm aan, als transformatiecoach komen veel mensen bij mij met fysieke klachten, waarbij het lichaam vaak de boodschapper is, van onderliggende levensthema's die aandacht behoeven. Mooi, om met dit boek meer over botten te weten te komen.
Daarnaast worden er soms prozaïsche stukjes tekst gedeeld, wat een mooie afwisseling geeft.
In elk hoofdstuk staat een bot centraal. Op het eind volgen steeds fijne oefeningen waarbij de lezer aandacht kan schenken aan het besproken bot en er contact mee kan maken.
Kortom: een waardevol boek!
Kortom: een waardevol boek!