Actie
Cassie is getrouwd en mama van twee kinderen. Wanneer ze op een nacht naar huis rijdt, is ze getuige van een ruzie tussen een man en een vrouw. Wanneer die escaleert, belt Cassie het alarmnummer. Tegelijkertijd kan ze het echter niet laten om uit de auto te stappen en de confrontatie aan te gaan. De man gaat er met haar auto vandoor. Wanneer kort daarna Cassies man Sam verdwijnt, staat plots haar hele leven op losse schroeven.
Wat is er aan de hand? Is er een verband met de aanval van de vorige dag? Is Sam de man die ze dacht dat hij was?
Het verhaal wordt geschreven vanuit het perspectief van Cassie en gaat vlot van start. Er is actie voelbaar vanaf het begin en het wordt verder opgebouwd.
Ze is een sterk personage met een pittig karakter.
Doordat het verhaal vanuit 1 persoon wordt verteld, is het verhaal gemakkelijk te volgen en te lezen. De korte hoofdstukken en een goede schrijfstijl zorgen ervoor dat je verder wil lezen. Het einde had ik niet verwacht.
Helaas is er bij de vertaling af en toe iets misgegaan. Jammer, maar het blijft wel een goed verhaal.