Fijn debuut, benieuwd naar trilogie.

Sabrina 14 november 2022
Het verhaal is verdeeld in 4 delen met telkens verschillende korte hoofdstukken. Na elk hoofdstuk en deel wil je verder lezen. We leren Stella Robertsson als hoofdpersonage kennen, maar nog niet al te veel. Hopelijk komt dit in één van de volgende delen meer aan bod. Ze komt hard over maar dit heeft waarschijnlijk te maken met haar dochter Ingrid en haar mislukt huwelijk. Haar medespeurder is zo zacht, ze zijn echt 2 uitersten maar heel mooi uitgewerkt. Het verhaal is heel vlot en fijn geschreven en zou evengoed als film kunnen gebruikt worden. Tijdens het lezen zie en voel je de hitte, het rookgordijn, de pijn,… Alles was duidelijk, ondanks de vele personages maar de gedachten van Stella waren nogal warrig maar pasten bij het verhaling en de ontknoping die heel verrassend was. Ik ben alvast heel benieuwd naar de volgende delen van de trilogie. Ik hoop wel dat de volgende delen meer spanning bevatten dan nu, want nu vond ik het eerder psychologisch.

Meer recensies van Sabrina