Heerlijk slotdeel van de serie!
Wat een heerlijk slotdeel van de Owens-serie! Hoewel ik alleen het eerste en het laatste deel van het vierluik heb gelezen, vond ik het fijne boeken en heb ik genoten van het lezen. Het was even wennen in het begin, maar ik denk dat zelfs als je nog geen enkel boek in de serie gelezen hebt, je gemakkelijk gaat kunnen volgen met het magische boek.
Wat ik zo leuk vond aan het boek? De beschrijvingen van de natuur, de kruiden en de spreuken, de Owens-vrouwen die allemaal uniek zijn maar op zo'n fijne wijze samenwerken en ook de spanning die aanwezig is (zullen ze de vloek kunnen breken?). Het boek zat goed in elkaar. Dit boek (en de serie in het algemeen) is dus echt een aanrader!