Spannende thriller!
Als je begint met lezen, kom je onmiddellijk middenin de actie terecht. Tracy Sierra weet heel goed hoe ze een spannend verhaal moet schrijven, en dat merk je! Hoewel niet elk moment in het boek even spannend is, was ik helemaal mee tot aan de meesterlijke climax. Door die spanning en de korte hoofstukken leest het boek heel vlot en had ik het snel uitgelezen!
Hoewel ik dus merk dat dit een sterk geschreven thriller is, kon ik me moeilijk inleven in het hoofdpersonage. Enerzijds had ik het gevoel dat ze onbetrouwbaar was en dat is iets waar ik absoluut niet tegen kan in een thriller (of dat effectief zo was, laat ik in het midden om niets te verklappen). Anderzijds kiest de auteur ervoor om niemand namen te geven, ook niet het hoofdpersonage of haar kinderen, waardoor het voor mij afstandelijker werd. Anderen zullen misschien net ervaren dat het verhaal daardoor universeler wordt (want deze personages kunnen iedereen zijn, ook jij en ik), maar het werkte niet helemaal voor mij.
Mijn conclusie is dat dit een goede thriller is die heel vlot wegleest, maar die niet 100% mijn ding was om verschillende redenen. Maar misschien is het wel iets voor jou?