Heerlijke generatieroman!
In Tussen vandaag en morgen gaat het verhaal verder waar deel 1 (En de wereld was jong) geëindigd was. Je leeft mee met drie verschillende families (die in San Remo, Keulen en Hamburg wonen), maar die toch met elkaar verbonden zijn. In dit boek volgen we de drie families vanaf 1960 tot en met 1969.
Ik was al grote fan van deel 1 in de serie (en eigenlijk van alle boeken van Carmen Korn), maar met Tussen vandaag en morgen heeft Carmen Korn het opnieuw gedaan! Ik vond dit boek genieten, genieten, genieten.
Ik moest er even weer inkomen (want helaas is 'boeken onthouden' geen talent van mij), maar dat ging vlot dankzij de stamboom vooraan in het boek. Ook staat er vooraan een korte samenvatting van elk personage en wat er voor dat personage gebeurt is in het vorige boek. Verder hield ik van de vlotte schrijfstijl die de verschillende families en de setting tot leven brengt. Die is typisch Carmen Korn (veel personages aan het woord), en dat vond ik heerlijk!