Spannend en goed vervolg

Saskia Saskia
23 mrt 2021

Nu deel 1 Tiny Pretty Things een Netflix serie is geworden ben ik gelijk gaan kijken. Zelfs mijn vriend kijkt nu mee omdat het spannend en grappig. Nu had ik deel 1 al tijdje geleden gelezen. Gelukkig was deel twee in de online Bibliotheek en ben ik gelijk gaan lezen. Ook dit deel stelt zeker niet teleur. De intriges staan weer bol. Sona Charaipotra en Dhonielle Clayton weten de spanning constant vast te houden. Maar ik heb zeker ook wel gelachen. De manier waarop dansen word beschreven is zeer beeldend. Ook de gedachten gang en de gedrevenheid van de dansers. Alles is heel herkenbaar. Ik heb zelf op het CIOS gezeten en als ik denk hoe dat geweest moet zijn als we ook nog bij elkaar hadden geslapen dan vind ik in dit boek vele antwoorden hier voor. Helaas is dit voor veel kinderen nog dagelijkse kost hopelijk niet in Nederland. Als je van dansen of intriges houd is dit een boek voor jouw. Veel leesplezier. Vergeet niet eerst deel 1 te lezen alleen de serie kijken is toch niet het zelfde. Nu wachten op deel 3.

Meer recensies van Saskia