ijskoude top-trilogie
Vivian weet haar verhaal steeds neer te schrijven door te starten met een sterke proloog waarbij ze haar lezers vanaf het begin meesleurt in het verhaal.
In het laatste deel van deze ijskoude trilogie wordt de spanning tot het hoogste niveau gelift. De wraakzuchtige psychopaat kluistert je als lezer aan je zetel. Deze keer is Kate op de vlucht uit de klauwen van deze psychopaat en belandt ze hierdoor opnieuw in het skigebied Les Portes Du Soleil waar je als lezer je ondertussen als het ware bijna thuis voelt.
Wanneer Kate te weten komt dat er op het onderduikadres een oudere vrouw op een niet-natuurlijke manier is gestorven, wordt haar nieuwsgierigheid te groot waardoor ze zelf op onderzoek gaat. Het eigenzinnig karakter van Kate komt hier sterk naar boven en ben ik stiekem van gaan houden. De aanwezigheid van Tristan zorgt opnieuw voor een gepaste dosis romantiek.
Dat alle personages doorheen de trilogie samenvloeien in dit laatste deel, maakt de trilogie af.
Een unieke trilogie met een mix van liefde, spanning en gruwel.
In dit laatste deel bereik je een ijskoude top maar of het ook een ijskoud einde wordt, is maar de vraag…