wederom werd ik verrast
Dit boek is werkelijk een mix van drama, feelgood, spanning, misdaad en zoveel meer. Johnny slaagt er keer op keer in om zijn lezers vanaf het begin tot het einde aan hun zetel te kluisteren. Dat hij een vlotte pen heeft, kunnen we niet meer ontkennen. Opnieuw heb ik het boek op enkele dagen tijd verslonden.
Telkens ik een ‘Bollé’ - wat stilletjes een begrip begint te worden - ter hand neem, probeer ik mij na enkele hoofdstukken een plot te vormen, maar ook hier wist hij mij wederom te verrassen.
Het hoofdpersonage Emily is een schrijfster waarbij hij de heimelijke droom van menig auteurs heeft weten te verwerken. Wanneer ze van haar uitgeverij een aanbod krijgt om naar Schotland af te reizen om er een boek te schrijven over de laatste heks van Durness vreesde ik dat het te vergezocht zou worden, maar het tegendeel werd bewezen. Ik blijf fan van zijn boeken hoewel ik dit verhaal geen thriller zou noemen, maar dat stoort mij helemaal niet. Ik ben juist fan van zijn waaier aan sferen en gevoelens waar je doorheen het boek mee geconfronteerd wordt.
Een welverdiende 4,5 sterren !