Leuk idee, uitvoering mag iets flitsender/boeiender
Woordzoekers, kennispuzzels en rekenpuzzels. Daar maak je bijna elk kind wel blij mee. Ik vond het dan ook erg leuk dat ik van auteur Jan-Willem van Mierlo vier bijzondere kinderboeken en twee puzzel- en doeboekjes mocht ontvangen om samen met mijn kinderen te lezen. Gelukkig zijn mijn kinderen net zulke boekenwurmen als ik ben, dus was dit ook voor hen geen straf.
Het idee van deze boekenreeks is geweldig en de uitvoering goed. Het verhaal mag iets vloeiender doorlopen, dan zal het kinderen nog meer in zijn greep krijgen. Nog een leuk detail: wij kregen het complete pakket, waar ook een paar vellen stickers bij zaten en een sticker-verzamelkaart. Hier kun je met de stickers aangeven hoeveel puzzels je al hebt gemaakt. Jan-Willem van Mierlo heeft wat dat betreft werkelijk aan alles gedacht.