super spannend boek

silena-horijon 01 juli 2024
Wat zou jij doen om jouw jeugdzonde geheim te houden?

Deze vraag staat centraal in dit boek. Dit verhaal word verteld vanuit meerdere perspectieven. Er is een moord gepleegd, er is een meisje aan de vlaggenmast van de studentenvereniging Minerva gehangen, de politie staat voor een groot raadsel!

Jackie Laurijssen is een 24 jarige vrouw die net is afgestudeerd als criminoloog, zij word ingeschakeld door de politie om te helpen en contact te leggen met getuigen in de zaak. Het is een groot complot en Jackie komt achter steeds meer geheimen die mogelijk verband houden met deze moord.

Deze Thriller speelt zich af in het heden maar je leest ook gedeeltes van het verleden, soms lees je stukken die geschreven zijn als Jackie, vervolgens lees je weer delen die geschreven zijn als de mannen van Minerva.

Ik had nog nooit iets gelezen van deze auteur maar toen ik dit boek voorbij zag komen trok dit direct mijn aandacht, de kaft sprak me als eerste aan en toen ik de flaptekst las wist ik dit boek moet ik lezen. De schrijfstijl van de auteur was enorm fijn, het boek leest enorm vlot en ik had het dan ook in twee dagen uit. Wat ik goed vond aan dit boek is dat ik tot het eind geen flauw idee had wie de moordenaar was, en toen ik er dan eindelijk achter kwam was dit echt een goed plot want dat had ik zeker niet verwacht. Het boek was zeker niet voorspelbaar en dat maakte het voor mij speciaal.
De personages waren enorm goed uitgewerkt

Ik zou al mijn volgers die houden van een goede thriller dit boek zeker aanraden en ik kan niet wachten om meer van deze auteur te lezen.

Ik geef het boek 4 sterren.

Meer recensies van silena-horijon