Charlie en Amy, twee negenjarige meisjes, verdwijnen. De ouders belanden in een nachtmerrie en een bericht bevestigt hun ergste vermoeden: de twee zijn ontvoerd. Er ontstaat een strijd op leven en dood.

Kim Stone onderzoekt deze zaak. Het lijkt alsof de dader haar steeds een stap voor is. Kim begint te vrezen dat deze intelligente en genadeloze misdadiger haar te slim af zal zijn. Zal hierdoor een van de kinderen de ultieme prijs voor haar falen moeten betalen?

'Verloren meisjes' is inmiddels al het derde deel in de Kim Stone serie. De twee meisjes verdwijnen op klaarlichte dag na hun zwemles en de ouders zoeken steun bij elkaar. Kim krijgt het verzoek van één van de ouders om de twee kinderen te vinden. De dader probeert de ouders tegen elkaar op te zetten, want het gezin dat het meeste geld biedt zal hun dochter levend terug zien, de ander zal sterven...

Naarmate het verhaal vordert neemt de spanning toe. Kan Kim Stone de dader toch op tijd uitschakelen of moet één van de meisjes het met de dood bekopen?

Het verhaal wordt vanuit verschillende perspectieven verteld, zoals die van Kim Stone, de ouders en de twee meisjes. Ook loopt er nog een andere zaak in dit verhaal. De schrijfstijl van Marsons is wederom fijn, net zoals de hele korte hoofdstukken. Het plot steekt ook weer goed in elkaar, maar het einde gaat misschien wel allemaal net iets te gemakkelijk.

Persoonlijk vond ik dit deel toch weer wat beter dan het voorgaande. Volgende maand komt er een nieuw boek uit in deze serie, spannend! Die komt in elk geval op mijn TBR-lijstje!

Beoordeling: 4,0 ⭐️

Reacties op: Het derde deel

263
Verloren meisjes - Angela Marsons
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken