Advertentie

Ik had door de omschrijving erg veel zin om aan dit boek te gaan beginnen en was dan ook heel blij dat ik mee mocht doen aan de hebbanbuzz.


Voor hoofdredacteur Katherine zijn alle stagiairs hetzelfde: verwende millennials, die gewend zijn te krijgen wat ze willen, al dan niet door de connecties van hun ouders. Lily vindt Katherine een overblijfsel uit een andere eeuw: kortzichtig, ouderwets, iemand die haar succes behaalt over de rug van haar onbetaalde stagiairs.
Zodra Lily met haar stage begint, ziet Katherine haar als een bedreiging. Lily doet poeslief, maar er klopt iets niet. Wanneer Lily toevallig vrienden wordt met haar man en opduikt op borrels met haar vrienden, begint Katherine nerveus te worden. Is zij paranoïde? Wil Lily alleen maar carrière maken, of heeft ze een veel gevaarlijker, duister motief?

Het boek is geschreven vanuit het zowel lilly als katherine en ik moet zeggen dat ik heel erg moest wennen aan de schrijfstijl.
Ook vindt ik het boek niet echt een thriller pas tegen het einde van het boek vond ik de spanning een beetje oplopen maar ik had persoonlijk gehoopt dat het boek spannender zou zijn.
Zelf zou ik niet snel meer een boek van helen monks lezen denk ik maar al met al vond ik het toch leuk om mee te doen aan de hebbanbuzz en helaas kunnen niet alle boeken je altijd zo pakken als je in eerste instantie denkt


Reacties op: mwah

78
De stagiair - Helen Monks Takhar
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners