Advertentie

Als Jonas zijn opa Otto ontmoet vind die het gelijk al een gekke man, hij blijkt zelf een onderzeeër te hebben gemaakt en wil Jonas meenemen op zoek naar een zeemonster! Maar dat vind Jonas eigenlijk te gevaarlijk, wat als ze dat zeemonster echt vinden.

Dit boek is geschikt voor alle stoere jongens en meisjes! Want die zoektocht naar het zeemonster is best spannend. De opzet van het verhaal is ontzettend leuk om te zien, een onderzeeër die aan elkaar vast zit met plakband is natuurlijk niet erg gebruikelijk! Doordat dit boek in stripvorm is voelt het ook net wat ‘volwassener’ aan dan een prentenboek maar kunnen kinderen zich toch nog op niet al te moeilijke wijze ontwikkelen qua lezen.

De illustraties, die door Johan Klungel zelf gemaakt zijn, zijn ontzettend grappig en de kleuren zijn intens en ze geven het verhaal zoveel extra’s! Dit is een boek waardoor lezen leuk wordt.

Johan Klungel is naast illustrator en auteur ook animator. Zijn zoontje is zijn favoriete testpubliek en partner bij het bedenken van verhalen. Op dit moment heeft Johan 2 boeken op zijn naam staan.

De estafette-boeken van Zwijsen lopen van AVI-niveau M4 tot M6 en zijn geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. De estafette-boeken hebben verschillende boek soorten en thema’s waardoor het voor iedereen aantrekkelijk wordt. Zo heb je informatieve boeken, stripverhalen en (spannende) fictie.

Zwijsen werkt al tijden mee aan het leren lezen van kinderen en heeft daarom boeken die aansluiten bij scholen en die kinderen echt helpen beter leren lezen. Ze houden de prijzen laag zodat iedereen een kans krijgt om goed te leren lezen en te leren.

Reacties op: Leren lezen in stripvorm, TOP IDEE!

1
Otto's ongelofelyke onderzeeër - Johan Klungel
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 10,50
E-book prijsvergelijker